måndag 14 november 2022

Fångstrapporter

 Hej!

Vi börjar nu närma oss slutet av året. Det är dags att summera fiskeåret. Ni som är medlemmar i någon klubb runt Sommen men ej Tranås som rapporterar via I. Fiske. Skicka in era fångster i Sommen under året till mig. Allt är av intresse. Vi har sedan 2014 redovisat våra fångster och statistiken är värdefull för att se fiskbestånden utveckling över tid. Till höger här på bloggen finns en mall som är användbar.

Som det ser ut nu kör vi som vanligt nästa år. En justering av priserna väntar jag på från Sommens Fvo. Det var tal om att samtliga klubbar runt sjön vi skulle anslutas till I.Fiske. Men nu är tiden förbi för att så skall ske. Vi får väl se vad som händer nästa år.

Båtklubben i Malexander och vi från klubbens styrelse har jobbat med att få till en pir och en bättre ramp i Malexander. Som det ser ut nu kommer arbetet att starta den närmaste tiden. Detta gör att sydvästvinden ej kommer att försvåra båt iläggning framöver. Bra för oss som utnyttjar rampen flitigt.

Här under kommer lita bilder från året som snart är slut. Vi som är ute på olika sjöar under året fick ett antal minnesvärda upplevelser.

Henry

Pimpel abborrar från is under början av året.



Vår kväll på Åsunden



Midnatts sol på Stora Lulevattnet kl 12.20.


En underbar sensommardag på Vättern



Höst i Malexander trakten.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar