söndag 19 november 2023

Sommengäddan höst resultat

Hej!

En något bister morgon med minusgrader mötte oss vid Sommen. Förmiddagen blev fin men lite snö samt vind på eftermiddagen gjorde det ganska kyligt. Vattentemperaturen var 7 grader så sjön värmde nog lite.

De 8 båtarna som var med på tävlingen var väl spridda över sjön. Någon säker slutsats var fisket var bäst denna dag var svårt att se. Men en liten fingervisning blev nog Team Grips resultat på 282 cm. Inte nog med att de fick många gäddor. Stora var de också. Därmed knep de vinsten. Grattis!

Team Grip fiskade i centrala sjön. Tvåan i östra delen och trean i västra sjön. Så det finns gäddor över hela sjön. Mitt eget fiske blev stolpe ut. Första fisken blev en 94 cm och sedan följde 4 tappade gäddor och därefter några mindre som kom upp. Men så är det ibland. Min slutsats är att min stora båt gick för fort på tomgång för höstfisket denna gång.

Nu är klubbens tävlingar slut för i år om det nu inte smäller till och blir is. Då kanske en pimpelkula vore ett alternativ. Vi fär se.

Nytt för 2024 är att klubben skall in i I-fiske. Information kommer här separat på bloggen. Dessutom kommer information om Sm i gäddtrolling som går på sjön Skagern 2024. Fem Team från vår serie får åka på Sm. Anmälan kommer att ske så fort inbjudan till Sm kommer.

Här under kommer resultat samt bild på 94 cm Sommengädda.

Henry


Resultat längd 3 gäddor:

1. 282 cm. Team Grip . Jesper Grip och Fredrik Paulson.
2. 257 cm. Team Adell. Kent och Niklas Adell.
3. 252 cm. Team Slemtub. Ingemar Johansson och Jan-Åke Karlsson.
4. 233 cm. Henry Hermansson.
5. 231 cm. Team Hallen. Robert Lindquist, Julius Hallen.
6. 229 cm. Team Bottennappet. Stefan Hermansson och Roger Olofsson
7. 225 cm. Team Kungen. Sören och Anton Pettersson +1
8. 216 cm. Team Somvik. Håkan och Albin Lindqvist




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar