söndag 1 maj 2016

1 Maj


Hej!
Idag var det premiär i Dammstugugölen. Vädret var perfekt för fiske. Vindstilla och lite moln på himlen. De 42 besökarna fick totalt 60 regnbågar. Fisken var av väldigt bra kvalitet och de som lyckades med fisket var nöjda. Förhoppningsvis finns det huggvillig fisk kvar så fisket de närmaste dagarna kan bli bra.

För egen del blev det en tur på Vättern idag. De dagar som de är vindstilla är lätträknade så det gäller att passa på. Fisket var som vanligt segt som det är så här års. Ett hugg och en lax blev det för mig. Rödingarna lös med sin frånvaro.

Våra klubbmedlemmar fiskar som vanligt på olika vatten. Wiktor Holstensson bosatt i Norrköping jagar gäddor så här års i Bråviken. Kustgäddorna finns nu riktigt grunt och spinn är den bästa metoden. Wiktor med fiskekompisen Marcus har nu spinnfiskat i grunda vikar och kustgäddorna har de med framgång lyckats hitta och snittet på den fångade fisken har varit bra.

Från Sommen kommer en rapport från klubbmedlemmen Kjell Karlsson som i fredags fick  en vacker Sommenröding. Det är bara att gratulera.

Här under kommer några bilder från de senaste dagarna.

Henry

 
Fisket har börjat kl 08.00.

Vacker regnbåge.Kjells röding på 5 070 gr

 
Wiktor med gädda fångad i Bråviken
 
 
 
 
Dagens lax

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar