söndag 31 december 2017

31 December

Hej !
Utskick har nu börjat nå klubbens medlemmar.
OBS!  Priset för årskort i Dammstugugölen är 500:- för medlemmar. Siffran 600:- har smugit sig in i texten på ett ställe. Se flik till höger under klubbvatten för utförlig information.

Vintern dröjer här hos oss och på juldagen visade termometern + 10 grader. Pelle Ernst och undertecknad åkte då upp till Jämtland. Abstinensen efter riktig vinter blev för stor. 50 - 60  cm snö och 30 cm is bjöds det på plats. Vi pimplade abborre i en klarvattensjö onsdag, torsdag och fredag. Vi pulsade runt i stöp och snö och var hur lyckliga som helst med fisket. Jag fileade över 100 matabborrar på 3 dagar och det säger allt om fisket. Sveriges bästa pimpelsjö sa Pelle och jag höll med. Kanonfiske trots snöfall i 3 dagar. Snö och stöp till knäna verkade inte bekomma fisken alls.

Igår lördag var snöfallet över och vi vaknade till -18 grader, klarblå himmel och vindstilla. Riktig vinter alltså. Vi åkte hem genom detta vinterlandskap helt nöjda. Det får nog bli en tur till i framtiden om vi nu inte får några vintrar hör i Östergötland.

Här kommer några bilder från turen.

GOTT NYTT ÅR!

Henry


 
Juldagen

 
Onsdag morgon på plats 09.30. Pelle skrapar bilrutor
 
Sjön
 
 
10.00
 
Matfisk
 
lördag morgon -18 grader
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar