söndag 3 maj 2020

Dammstugugölen 1 maj

Hej!
Cirka 50 personer fanns på plats vid premiären. Det skulle visa sig att fisket var riktigt bra. 85 regnbågar fångades och de flesta var nöjda med dagen.  De som fiskade i sjön i mars fick fisk som var resultatet av förra årets utsättningar. Dammstugugölen håller ett fint vatten med bra siktdjup. Med ett max djup på 18 m finns det tillgång till kallt vatten även sommartid. Vilket gör att överlevnaden är stor på utsatt fisk.

Klubbens båtpimpelävling den 18 april avgjordes i hård nordvind. 10 abborrar fick vägas in. Fisket var egentligen riktigt bra men flera åkte iland p.g.a av vinden. Stefan Hermansson tog segern med 3 980 gr. Jag fick ihop 3560 gr på 10 st vilket gav en 2 a plats. Men med 15 m/s i byarna blev fisket svårt. Synd för fisken högg bra. Men vi får hoppas på bättre väder vid nästa båtpimpeltävling och att vinden stämmer med det som utlovats i väderprognosen. Vilket det ej gjorde vid detta tillfälle.

Nästa helg på söndag är det dags för klubbens gäddtävling " Sommengäddan vår". Information och inbjudan kommer i morgon måndag här på bloggen.

Här under kommer bilder från Dammstugugölen.

Henry



William fick en regnbåge på första kastet och ytterligare en efter 5 minuter. Mamma fiskade inte. Men gläds år sonens fiskelycka.


Regnbåge.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar